IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Damian Ryan Auditore

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Damian Auditore
Admin
Damian Auditore

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 22-08-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Karakter kaart
Age: 24
Love: It's like a fairytale, it only exsist when you believe in it

BerichtOnderwerp: Damian Ryan Auditore   za sep 07, 2013 12:03 am


Auditore
Damian Ryan

birth date
6 december
occupation
Bartender
KIND
Human
status
SINGLE

portrayal
Logan Lerman

alias
Michelle

CHARACTER
Damian is een hele rustige jongen. Hij heeft niets speciaals, maar is ook niet helemaal gewoon. Hij kan bijzonder goed tekenen en verdient dan ook wat geld er mee. Hij vind het erg leuk om achter de bar te staan en leuk te kletsen met mensen. Met nieuwe mensen is hij nog al wat verlegen en heeft hij niet echt een grote mond. Als hij met vrienden is, is hij veel losser en durft hij ook veel meer te zeggen. Over het al gemeen is er niet veel bijzonders aan Damian. Behalve dan zijn voorouders. Hij stamt af van Ezio Auditore die in in 1400 in Italië leefde. Damian is half Italiaans half Iers. Hij heeft zijn hele leven in Ierland gewoond. Damian kan vloeiend Italiaans praten omdat zijn oma en opa geen Iers kunnen. Daarbij kan hij ook vloeiend Engels en Iers praten. Hij kan zelfs een klein beetje Frans praten. Maar niet super veel. Damian houd heel erg van reizen en heeft ook wel een aantal landen gezien. Hij heeft gestudeerd voor Geschiedenis en Mythologie. Hij was erg geïnteresseerd in de vampieren Mythe, maar wist zelf ook wel heel goed dat die natuurlijk niet bestonden.  

History
Damian is opgegroeid in een ander gedeelte van Ierland. Zijn ouders heeft hij maar kort gekend want die waren al op jonge leeftijd dood gegaan. Damian weet niet precies wat er gebeurd is en hoe ze zijn overleden, maar wel dat het niet helemaal pluis zat. Damian had toen de leeftijd van een elf jarige. Hij was naar Italië verhuisd om bij zijn opa en oma te leven.Maar toch wilde Damian op zijn achttiende naar Ierland. Hij is daar ook gebleven en was toen gaan studeren. Daar heeft hij de studie geschiedenis en Mythologie gedaan. Damian had een goeie vriendin waarmee hij veel projecten samen mee heeft gedaan. Hij vond het altijd heel gezellig en met zijn tweeën waren ze heel geïnteresseerd in de Mythologie van vampieren. Zijn beste vriendin is later verhuisd naar Engeland omdat ze ging trouwen met de man van haar dromen. Damian vond het allemaal nog al snel gegaan en vertrouwde de man niet. Toch is hij op haar bruiloft geweest.
Een paar maanden geleden heeft Damian een brief gekregen. Hij wist niet van wie die was en waar die vandaan kwam. Er stond alleen onder dat het geschreven was door de heer Auditore. Wel kende de persoon Damian zijn naam, want daar begon het mee. Er was nog een familie lid over en die was pas geleden gestorven. Damian kreeg als erfenis een huis in Atherny aan de Ivey Avenue. Damian was toch wel heel nieuwsgierig, hij had zijn koffers gepakt en ging verhuizen naar Atherny. Daar kwam hij een stuk meer te weten over zijn familie en waarom er nog maar zo weinig van zijn familie over was. Ezio Auditore was in 1400 een sluipmoordenaar. De hele familie is daar nog al bezetten van geweest, dat vond hij terug in de dagboeken die in het huis stonden. Er hadden meerdere familie leden daar gewoond en allemaal een dagboek of meerdere achter gelaten. Damian is sindsdien ook gaan schrijven in dagboeken wat hij meegemaakt heeft.
© darren criss

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://atherny.actieforum.com
 
Damian Ryan Auditore
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Character :: REGISTRATION :: CHARACTERS-
Ga naar: