IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Luna Thalia Hill

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luna Hill
HALF BLOOD
Luna Hill

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 09-09-13
Leeftijd : 19
Woonplaats : Earth

Karakter kaart
Age: 19
Love: I'm warning you, but you're not afraid of me, and I can't convince you that you don't know me

BerichtOnderwerp: Luna Thalia Hill   di sep 10, 2013 7:20 am


Hill
Luna Thalia

birth date
21 December
occupation
Waitress
KIND
Half Blood
status
Single

portrayal
Katie mcGrath

alias
Rootje

Character
Als je Luna in een woord moest beschrijven, zou het mysterieus zijn. Ze is nieuw in Atherny. Nadat haar moeder en de enige die ze nog had was overleden is ze meer gesloten geworden. Tegen haar vrienden is ze aardig en gaat door het vuur voor ze. Als je haar niet kent kan ze soms vrij brutaal overkomen. Maar dat is ook de manier waarop ze zich gedraagt. Beleefd, maar evengoed brutaal. Ben je haar vijand maakt ze je het leven zuur op elke mogelijke manier. Als het moet is ze charmant en krijgt ze daarmee sommige dingen voor elkaar. Ze weet dat ze niet lelijk is, en wil dat geluk ook nog wel eens gebruiken.
Ze heeft een vrij zoete stem, maar soms druipt het sarcasme ervan af. Ze heeft een baan als serveerster weten te krijgen in een café in de stad en verdiend daar haar brood mee. Vroeger ging ze nog wel eens op straat zitten met haar gitaar en zong ze wel eens een stukje. Het geld kwam dan ook binnen, maar de laatste tijd heeft ze daar niet echt zin in. Ook al is muziek zo’n beetje haar leven. Ze speelt gitaar en heeft een paar jaar piano gedaan. Haar stem laat mensen rillen en sommigen krijgen kippenvel op hun armen, zo mooi.
Luna is claustrofobisch en bang in kleine ruimtes. Misschien dat ze daarom graag rondzwerft s’nachts en vroeg in de morgen. Wanneer het ontstaan is weet ze niet, en of het ooit zal gaan… Een vraag die ze niet zelf kan beantwoorden.
Kleding is voor haar niet echt moeilijk. Ze trekt aan waar ze zin in heeft. Soms zijn het strakke spijkerbroeken, andere keren weer jurkjes of een leren jack. Voor schoenen geldt hetzelfde. Ze heeft nooit problemen gehad met hakken en loopt er gemakkelijk op. Toch trekt ze evengoed gympen aan.
Jongens zijn voor haar soms belangrijk, soms niet. Soms flirt ze met ze, andere keren weer niet. Ene dag is het een hekel aan ze, de andere dag zou ze graag met ze praten. Het komt aanwaaien en gaat weer weg. Haar stemming wisselt van goed naar slecht en zo gaat haar dag ook. Soms goed, soms slecht.
History
Luna heeft een vrijwel zorgeloze jeugd gehad. Haar moeder was een vampier, en toen ze het kon beseffen wist ze eigenlijk al dat ze een halfbloed was. Haar vader heeft ze nooit gekend, maar tot voorkort had ze er ook nooit echt behoefte aan of wou ze hem per sé vinden. Het gevoel speelt nu wel bij haar, maar ze doet er eigenlijk niks mee. Toen ze acht was werd ze naar een kostschool voor meisjes gestuurd. De reden daarachter was dat haar moeder een nieuwe baan had en ze het daar zo druk mee had dat ze niet ook nog tijd had om voor Luna te zorgen. Op zich was de kostschool helemaal niet zo erg, ze had het eigenlijk altijd wel leuk en had vriendinnen. Ze zei tegen niemand dat ze een halfbloed was, ook al viel het soms wel op dat ze sneller en sterker was dan andere meisjes op school. Gelukkig deed niemand er ooit iets mee, het was hoe het was.
Toen ze veertien was werd ze van de kostschool afgehaald, na zes jaar daar te hebben gezeten. Haar moeder ging verhuizen, en dus Luna ook. Ze verhuisden van Schotland naar Londen. Voor Luna was het een grote stap, ze had nooit echt in zo’n grote stad gewoond. Haar moeder huurde een oppas in die een paar jaar ouder was dan Luna. Het werd een van haar beste vriendinnen en ze vertelde haar bijna alles. Ze ging naar een openbare school en bleef daar tot haar moeder met het nieuws kwam dat ze naar Ierland gingen verhuizen. Luna mocht haar school afmaken en daarna zouden ze verhuizen. Ze was achttien toen het ongeluk met haar moeder gebeurde. De verhuizing was al helemaal geregeld, en er waren zelfs al veel spullen naar het huis gestuurd. Nu moest ze haar school afmaken en dan stond ze er alleen voor. Omdat ze achttien was, was ze officieel volwassen en kon dus voor zichzelf zorgen. Haar moeder liet haar fortuin en de rest aan haar na. Geldproblemen had ze niet. Een paar weken geleden toen ze achttien werd had ze zelfs een auto gekregen en haar rijbewijs gehaald. Alles leek toen nog zo mooi en perfect. Heel haar leven veranderde hierna. Ze werd meer gesloten maar besloot wel gewoon te gaan verhuizen.
Het was gelukkig geen groot huis, ook al stond het wel aan Ivey Road. Twee slaapkamers, een badkamer, een balkon en een woonkamer plus keuken. Bij de tweede slaapkamer liet ze de muur eruit halen zodat het een grote slaapkamer werd. Sommige spullen gooide ze weg, andere bewaarde ze. Ze merkte dat ze was veranderd in de afgelopen twee maanden, maar wat verwachte je dan. Soms moest je dingen los laten, soms moest je je eraan vasthouden.  
© darren criss

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Luna Thalia Hill
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Character :: REGISTRATION :: CHARACTERS-
Ga naar: