IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 New chapter in her life

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luna Hill
HALF BLOOD
Luna Hill

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 09-09-13
Leeftijd : 19
Woonplaats : Earth

Karakter kaart
Age: 19
Love: I'm warning you, but you're not afraid of me, and I can't convince you that you don't know me

BerichtOnderwerp: New chapter in her life   vr sep 13, 2013 6:01 am

Luna Thalia Hill
Even trapte ze op het gaspedaal, maar hield daarna alweer wat in. Het bord mocht dan wel zeggen dat ze hier maar zestig mocht rijden, ze gaf er niks om. Het was nooit echt haar ding geweest om zich aan de snelheidslimieten te houden. Ze overreed toch niemand? So. What. Even glimlachte ze toen ze het bordje met de tekst 'Atherny' zag staan. Het was een vermoeiende reis geweest voor haar. Ze had vanaf Londen naar Atherny moeten rijden. Eerst door heel Engeland, daarna met de boot naar Ierland en dan nog een stuk door Ierland. Op het schip was er gewoon niks te doen, dus had ze maar op het dek gestaan. Uitkijkend over de zee. Ze had het heerlijk gevonden, maar eeuwig op een schip blijven was niks voor haar. Ze stond liever met beide voeten gewoon op het vaste land. Niet op een schip dat op en neer ging. Het was leuk geweest om door Engeland te rijden en alle verschillende gebieden te zien, maar ook vermoeiend. Ook al had ze alle vrijheid om ergens te stoppen en gewoon rond te gaan hangen, ze moest toch ooit aankomen? Voor Ierland gold hetzelfde, het was leuk, maar vermoeiend.

Even gleed haar blik naar de spiegel en ze zag de dozen op de achterbank staan. De achterbak was niet groot genoeg geweest, dus had ze de rest daar wel neer moeten zetten. Een mini was niet voor niets niet zo groot. Maar ze hield van de auto. Misschien zou ze ooit nog wel een rondreis door Groot-Brittannië maken, maar niet nu. Ze was nog steeds moe van alles wat er was gebeurd. Het kostte toch best veel moeite, dat verhuizen. Bijna miste ze haar afslag, maar ze sloeg net op tijd af. Ivey Avenue. De huizen waren allemaal groot en, posh. Ze had het opgezocht en wist dat ze groot waren, maar het leek toch nog groter in het echt. Al snel kwam ze bij nummer dertien. Lekker uitgekozen mam. Even trok er een steek van pijn door haar heen. Ze zou er bijna alles voor doen om haar moeder nog een keer te kunnen zien en met haar te praten. Ze trapte op het gaspedaal en trok zichzelf ook meteen uit gedachten. Ze liet het stuur los en bleef even zo zitten. Ze bekeek zichzelf in de spiegel. Haar groenblauwe ogen keken haar aan. Luna haalde haar hand door haar haar maar pakte de sleutel toen en stapte uit. Ze voelde meteen de wind in haar haren en was blij dat ze haar jack aanhad. Een bruin leren jack, niet echt warm, maar warm genoeg. Ze opende de achterbak en pakte een random doos eruit en liep naar de deur.

Eenmaal binnen zag ze hoe het eruit zag. Niet gek, en bijna nergens ook maar een stofje te bekennen. Ze zette de doos neer en liep weer terug. Het tillen kostte haar geen moeite, ze was een halfbloed. Sterker dan mensen, maar minder sterk dan echte vampieren. Terwijl ze aan het lopen was begon ze zachtjes te zingen. Niet hard, maar als je aan de overkant van de straat stond kon je het toch horen. Het was hier zo stil. Misschien omdat het pas rond zeven uur s'morgens was. Toen ze weer naar buiten liep zag ze iemand aan de overkant staan die naar haar stond te kijken. Het was een jongen, voor zover ze zag niet veel ouder dan zij. Ongeveer vier, vijf jaar ofzo? Ach wat maakte het ook uit. Er kwam een klein glimlachje op haar gezicht te staan en ze sloot liep naar de voorkant van de auto. Rustig opende ze de portier en pakte haar koffie. Hij was nog steeds warm, best heet eigenlijk. Niet gek, ze had hem zo'n vijf minuten geleden bij een tankstation gehaald. Ze nam een slok en het smaakte niet eens zo gek. Luna liep weer naar de achterbak en pakte een van de laatste doos die daar stond. Nog steeds zingend liep ze naar binnen en zette de doos daar neer. Toen ze weer naar buiten liep zag ze dat de jongen bij haar auto stond. Ze stopte met zingen en liep naar de auto. Even bekeek ze hem van top tot teen en nam een slok van haar koffie. Hij was niet lelijk, best knap zelfs. Maar ach, zíj was ook niet lelijk. Ze sloot de achterbak en ging tegen de auto aanleunen. Even gleed haar blik naar haar broek, zwart, skinny jeans met gewoon simpele schoenen eronder. Daarna keek ze de jongen weer aan. 'Hi...' Even stopte ze en wachtte. 'Want some coffee? Er staat een apparaat binnen heb ik net gezien...'

&Damian Auditore, yo straatgenoot =)

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Auditore
Admin
Damian Auditore

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 22-08-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Karakter kaart
Age: 24
Love: It's like a fairytale, it only exsist when you believe in it

BerichtOnderwerp: Re: New chapter in her life   di sep 17, 2013 5:17 am

Damian had een mooi overzicht over de bar. Aan de bar zaten een paar dronken mannen, in de hoek aan de tafel een paar giechelende meiden waar hij daarstraks voorbij liep en te horen kreeg tussen het giechelen dat hij best een lekker kontje had (dat soort dingen wilt hij liever niet weten van een paar dronken meiden) en in de andere hoek waren een paar mannen druk bezig met een kaart spelletje en vrolijk met elkaar aan het kletsen. Damian stond achter de bar nu en was al bezig met een aantal glazen schoon te maken en te beginnen met de tap schoon te maken die niemand gebruikte. Maar ja het stond toch op de bar en moest schoon zijn voor het oog. Hij zuchtte zachtjes terwijl de minuten op de klok voorbij tikte nog maar een paar uur en dan kon hij naar huis. Het was niet vervelend werk, Damian heeft altijd gehouden van het café werk en kwam er zelf dan ook graag. Niet perse om dronken te worden maar eerder om gewoon gezellig te kletsen met andere mensen in de buurt. Dat gedoe met Facebook en allemaal zo hield hij lekker voor de verre vrienden die hij niet dagelijks sprak. Hij was dan ook niet zo bezig met Facebook, soms postte hij er wel iets, maar niet elke dag. Damian schonk nog een paar biertjes in voor de gasten die aan het kaarten waren en nog een paar wijntjes voor de dames die eigenlijk al genoeg gedronken hadden. Hij had ook van een van de meisjes een telefoon nummer gekregen om op een date te gaan. Damian had hem netjes aangenomen en in zijn zak gestoken, maar hij wist wel zeker dat hij haar niet zou bellen. Ze was niet echt zijn type, hij hield niet van meisjes die zich helemaal dronken dronken. Rond een uur of zes zou het café sluiten en Damian had al een paar mensen gedag gezegd die weg ging. Alleen het meisje waar hij daarstraks een telefoon nummer van had gekregen was blijven zitten aan de bar. Haar vriendinnen waren al weg. "Ik heb geen plaats om te slapen." Begon het meisje tegen Damian. Hij glimlachte alleen naar haar en wilde haar zo snel mogelijk weg hebben. Hij schudden lichtjes zijn hoofd.
"Jammer genoeg heb ik geen plaats voor een tweede slaper." Zei Damian een beetje bot tegen het meisje. Ze was wat verontwaardig en ging daarna ook weg. Gelukkig duurde het niet heel lang. Hij maakte de rest van de bar schoon en zetten de stoelen op tafel om daarna de bar te verlaten.

Het was rond een uur of zeven dat Damian over de straten liep van Atherny. Hij was moe, maar wilde eigenlijk nog niet echt gaan slapen. Misschien dat er nog wat vrienden van zijn oude stad online waren waar hij kort nog even mee kon praten voordat zij naar hun werk of school gingen. Damian slofte verder over de straten en kwam uiteindelijk terecht op Ivey Avenue. Hij moest er nog steeds aan wennen dat hij in zo'n rijke straat woonde. Dat allemaal omdat hij een huis had geërfd van iemand die hij helemaal niet kende maar wel zijn achternaam droeg. Hij wilde een gegeven paard niet in de bek kijken dus verhuisde hij maar naar Atherny. In de straat was het niet echt druk op een auto na die uitgeladen werd. Of in elk geval leek het zo. Damian fronste lichtjes zijn wenkbrauwen en keek er naar. Hij moest ook aan de overkant zijn om zijn huis binnen te gaan dus uiteindelijk stak hij over en liep hij voorbij de auto waar een meisje bezig was met alles uitpakken. 'Hi...' Het meisje kon het tegen niemand anders zeggen dus beantwoorden hij haar begroeting.
"Goeie morgen." Zei hij met een glimlach. 'Want some coffee? Er staat een apparaat binnen heb ik net gezien...' Damian keek haar licht vragend aan. Hij vond het een nog al directe vraag, maar ze leek hem niet onaardig. Ook wilde hij het aanbod niet afslaan omdat hij misschien wat onaardig over zou komen.
"Als dat geen probleem is." Damian zelf had zijn koffie apparaat in de kast nog staan omdat hij nog niet alles had uitgepakt. "Zal ik je helpen die naar binnen dragen?" Vroeg Damian en hij keek naar de verhuisdoos die op de grond naast de auto stond.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://atherny.actieforum.com
 
New chapter in her life
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Atherny :: HOUSES :: IVEY AVENUE-
Ga naar: